puli

                       A puli kutyaházaHa valaki felelősséget vállal egy kutyáért, tehát magához fogad egy állatot, akkor bizony a kutya életének időszakára elkötelezi magát. Nagyon szívszorító a gazdátlan, kóbor kutyus látványa az utcákon, ahogyan meg-megpróbál egy emberhez közeledni. Szomorú, bánatos tekintetéből ki lehet mindent olvasni.

Ha már felelősséget vállaltunk egy kutyusért, akkor meg kell teremteni az otthonát is, amelyben élete végéig jól érzi magát.

A kutya háza az állat életének fontos része. Itt pihen éjszaka, itt szundikál nappal, ha kedve szottyan rá, és ide bújik kellemetlen időjárás esetén.

A kutyusnak fontos, hogy megfelelő méretű legyen a lakása. Ha túl kicsi, akkor nem tud kényelmesen elnyújtózni, ha pedig nagyobb a kelleténél, akkor télen a teste melegével nem tudja felmelegíteni a ház légterét. Tehát az ideális méretű kutyaházat kell megvásárolni a kutyusnak.

Kényeztethetjük kutyánkat átlátszó függönnyel hideg időben.

A méreteknél egyéb egyedi adottságokat is figyelembe kell venni, de néhány cm-es eltérés nem okoz problémát. Fontos, hogy a kutyaház teteje laposan le legyen fedve, és erre kerüljön rá a tető, mert így kisebb légteret kell télen felmelegíteni a testével.

A kutyaház vásárlásánál figyelembe kell venni, hogy rövidszőrű, vagy hosszúszőrű kutyusnak vásároljuk a házat.

Körültekintően vásároljuk meg a kutyusunk házikóját, mert valószínűleg hosszú ideig ez lesz az otthona

Puli kutyánknak válasszunk a 60x80-as hőszigetelt kutyaházak közül.

Amennyiben erre az oldalra hivatkozva rendeli meg kutyaházát a következő oldalon kedvezményben részesül: kutyaház
Deutsch
English
Magyar